:(

I WANT AND WISH TO RESIGN…. PERIOD!!!

Advertisements

4 thoughts on “:(

  1. Sri Ismail says:

    Adoi.My friend pun ada sebut somethg like this in the same wk.Not fun to be around toxic pple for too long n can affect our health kan busu.Hope you find your peace n something better will be on your way soon aamiin. ❤

    • The Servant says:

      Aamiin …. mmg mengharapkan ada lah rezki tempat lain …
      Busu baru saja nanis tadi, jiwa rasa tertekan sgt, org lain yg buat busu juga yg dia target 😦
      dah hampir 4 tahun berturut-turut kena sri … kalo tak kerana kenangkan perlu cari makan utk keluarga busu dah lama tender ..
      yg herannya si fulan tak berani plak cakap depan busu … dia main sampaikan pada RO busu … pernah ingat nak bersemuka dgn dia tapi si fulan ni
      terkenal dgn lidah tak bercabang jadi kalo takde bukti kuat yg dia ckp mmg susah nak lawan dia, pulak tu dia ketua atas … haishh 😦
      ni tgh fikir antara cari keje lain atau minta transfer …. nak kena istikharah nampaknya …

      • Sri Ismail says:

        Perit i baca tentang kawan kawan yg ikhlas bekerja tapi kena tikam dlm diam.My friend kerja bank pun sama tak tahan ngan toxic pple.Kesian busu.I still remember busu ada pernah criter this same thing dulu not sure dari org sama.Kita dulu kerja kat kindy pun ada busu.Sedih sangat.Tapi truth prevailed n am sure your truth will be known soon in good time.Tupai akan jatoh..kalo slalu sgt,jatoh golek masok longkang.Geram mmg kalo lidah cerdik berbelit…takpe,Allah maha adil kan.Busu tenang2 ya.Yg penting Allah tau n support yg benar..org lain tak cayer sudah,manusia cuma je.Semoga busu hiburkan hati wkds ni bersama family.Family la org2 penting dlm hidup kita n kenal kita.

        In syaa Allah busu,kalo lebih byk baiknyer busu cari tempat lain,buat la busu.Rezeki Allah maha luas.Yg penting hati mesti gembira n tenang ok..utk kesihatan kita jugak.Hugs.

      • The Servant says:

        Insya’Allah … Aamiin… Thks Sri 😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s