Tickle me pink!

Oh la laaaa …. I just need to write this down hahahaa cos just remembering it tickles me to the max 😉

A Chinese lady cashier recently (two days ago) said to me while I was checking out my groceries …

Cashier : You teacher right?
Me : Do I look like a teacher? *smiling widely*
Cashier : Yes *beaming* at me
Me : hahaha… no lah aunty, I’m not but I work at the place that train teachers
Cashier : Aahhh …

Perhaps I should really have work to become one Lolss..

Thanks aunty cashier for making my day that day 😉

Advertisements

6 thoughts on “Tickle me pink!

  1. Sri Ismail says:

    Chicher Busu buy many many red pen arr?Hehehee…ok sorry gurau.Wa…ni macam busu kena carik kerja baru ni!

    • The Servant says:

      Lolsss …. Mcm btl jer kan jadi chicher hehee…. Takde kelayakan lah kita ni wahai busu pandan ku syg 😉

      • Sri Ismail says:

        Betol laa..Kan busu pernah jadi chicher kat workshop dulu.Busu sentiasa chicher pada sesiapa yang dapat ilmu melalui busu scara sedar atau tidak tau. 🙂

      • The Servant says:

        Aww so sweet of you sri … If dats the case den semua insan dlm dunia ni adalah chicher kan bab rasanya pd suatu ketika setiap kita ada berkongsi ilmu 😉

  2. Sri Ismail says:

    Betol Busu.Kebanyakkan kali tanpa sedar kita berguru dengan sesiapa kita pernah jumpa and vice versa.Have a great midweek youu! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s